U bent hier:  Home  »  Telefonie  »  Oplossingen  »  Bedienpost

Bedienpost

Uw Telefoniste / Receptioniste is een heel belangrijke schakel in uw klantcontact en is het gezicht van uw organisatie naar de buitenwereld. Om deze reden is de gebruiksvriendelijke PC bedienpost essentieel. 

De PC bedienpost applicatie, is een specifiek ontworpen applicatie om uw telefoniste / receptioniste snel en effectief een groot aantal gesprekken te laten afhandelen, zonder de persoonlijke service uit het oog te verliezen. Deze moderne softwarematige PC bedienpost interface is zo geoptimaliseerd, dat zij de juiste ondersteuning biedt, voor aanname van interne en externe gesprekken, aan de telefoniste / receptioniste die de PC bedienpost gebruikt. 


Avaya PC bedienpost   

Een heel fijne eigenschap van de PC bedienpost is dat ze ook de niet uitgeluisterde Voicemail berichten van medewerkers kan zien. Voicemail is een goed ondersteunende oplossing bij het niet kunnen beantwoorden van telefoontjes, maar we moeten wel terugbellen als er een Voicemail bericht is.              

       

Extra info

Een gebruiks vriendelijke PC bedienpost waarmee uw telefoniste inzage heeft in de bereikbaarheid van gehele organisatie.