U bent hier:  Home  »  Telefonie  »  Oplossingen  »  Exchange Server 2007

Exchange Server 2007


Microsoft gebaseerde Unified Communications

 

 

AltiGen complimenteert en verbetert de oplossingen van Microsoft Unified Communications.  Voor Exchange Server 2007 biedt AltiGen een SIP integratie ten behoeve van een volledige Unified Messaging oplossing.  En voor Office Communication Server (OCS) biedt de AltiGen een intelligente Gateway en IP Call / Contact Center toepassing server die, eenvoudig te beheren is en naadloos is te integreren met OCS. Hierdoor ontstaat in beide gevallen een 100 % Microsoft Unified Communications oplossing.

 

Een van de vele efficieny oplossingen:

Globaal zitten uw buitendienst medewerkers per 10.000 zakelijke kilometers, 200 uur per jaar in uw auto. Wat zou het fijn zijn als deze kostbare tijd efficiënter ingevuld kan worden. Met Exchange Server 2007 kan de bereikbaarheid en efficiency van uw medewerker worden verhoogd. In plaats van alleen een persoonlijke voicemail te kunnen bedienen, kan uw medewerker zelfs van buiten kantoor bellen met zijn/haar persoonlijke Voicemail, Inbox en Agenda van zijn/haar Microsoft Outlook omgeving.

Op basis van spraakherkenning wordt Exchange Server 2007 aangestuurd en zullen de email berichten en agenda items voorgelezen worden op basis van tekst naar spraak.  

Extra info

Bereikbaar zijn op de wijze die u het beste uitkomt...