Consultancy

Wilt u advies, dan zijn wij u heel graag van dienst. Wij gaan grondig te werk door eerst uw bestaande faciliteiten te inventariseren, vervolgens uw eisen en wensen duidelijk in kaart te brengen en daarna met een op maat gesneden advies te komen. Ook bij bestaande klanten zijn onze consultants beschikbaar om verder dan techniek te adviseren.

Wij hebben kennis van bereikbaarheid, de techniek van verschillende merken en de verschillende manieren waarop telecomorganisaties hun producten en diensten aanbieden. Wij worden daarom ook vaak gevraagd om op basis van consultancy offertes te beoordelen en te helpen een juiste keuze in de juiste oplossing te maken. Het komt in de praktijk vaak voor dat verschillende leveranciers ingaan op verschillende details waardoor offertes qua prijs en inhoud niet meer met elkaar te vergelijken zijn. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Afspraken maken wij voorafgaand op grond van duidelijke informatieverstrekking. Ons advies is gebaseerd op het aangaan van een langdurige samenwerking. Ook na het uitbrengen van ons advies zal er controle zijn op de haalbaarheid en efficiency van de economisch beste oplossing voor uw bedrijf.