Netwerkbekabeling

Netwerkbekabeling is de transporteur van al onze gegevens, software en applicaties die wij als eindgebruiker op onze computerschermen zien.

Applicaties worden steeds zwaarder, e-mail wordt verstuurd met steeds grotere bestanden, foto’s van uw 8 Mega-pixel camera zijn groot; internetverbindingen worden steeds groter waardoor er steeds meer data binnen komt en verstuurd wordt. Conclusie: Er is steeds meer bandbreedte nodig binnen uw computernetwerk.

Als we het hebben over de gestructureerde netwerkbekabeling, dan spreken voor over de Physical laag nummer 1 van het OSI-model hiernaast afgebeeld. FTP, UTP (Cat-5e / Cat-6) en glasvezel zijn mogelijkheden voor ons om uw computernetwerk mee aan te leggen. De computernetwerken die wij aanleggen, worden door ons gecertificeerd en heeft daarmee krijgt u een garantie van 20 jaar.

Gaat u uw bedrijf verhuizen, nieuw of verbouwen en heeft u nog een oudere telefonie- en netwerkomgeving? Graag adviseren wij u over de mogelijkheden die voor uw organisatie goed en passend zijn. Neem hierover contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.