Toestellen

Toestellen zijn er in vele soorten en maten. Belangrijk is het dat type toestel bij het bedrijfsproces past van de betreffende werkplek.

Met een Avaya IP Office communicatiesysteem spreken wij over ‘any device’ die te intergeren is. Hierbij kunt u denken:
Bureautoestellen, Dect, GSM intergratie, Private GSM, Softphones op tablet (Apple of Android), video- en audio conference.

Avaya Vantage K175 IP-telefoon

Avaya Vantage™ is een elegant, multi-touch, persoonlijk desktop-apparaat.

Het levert high-definition audio en video in een fris volledig glazen ontwerp. Met ondersteuning voor Avaya Equinox ™ ervaren klanten van de eenvoud van mobiele apps met het gemak en de vertrouwdheid van een speciaal desktopapparaat.

Ontwikkeld voor akoestische excellentie, zakelijke implementatie en beveiliging, hebben klanten de ideale combinatie van moderne touchscreen-apparaten met de bedrijfssoftwaretools die gepersonaliseerde gebruikerservaringen mogelijk maken.

Of u nu een kant-en-klare toepassing van Avaya gebruikt of communicatiefuncties invoegt in een werkstroomcontext, de communicatie heeft er nooit beter uitgezien of beter geklonken.

Avaya J100 Series IP-telefoons

De Avaya J100-serie vertegenwoordigt Avaya’s nieuwste generatie IP-telefoons geoptimaliseerd voor gebruik op Avaya en geselecteerde niet-Avaya telefonie systemen.

De J100-serie gebruikt een vernieuwd industrieel ontwerp en algemene software die zorgt voor een consistente installatie en gebruikerservaring. De J100 Series IP-telefoons worden geleverd met “Avaya J100 Series SIP” -software die functies en connectiviteit biedt.

Avaya J129 IP-telefoon

De Avaya J129 IP-telefoon is een kosteneffectieve, instapniveau IP-telefoon die voorziet in de behoefte aan veilige, eenvoudige spraakcommunicatie voor gebruikers in grote ondernemingen en kleine en middelgrote bedrijven. Het is zeer geschikt voor gebruik op locatie of ‘walk-up’-gevallen, zoals in lobby’s, wacht- en lunchruimtes, detailhandel, productie, gangen en ligboxen.

Avaya J169 IP-telefoon

De Avaya J169 IP-telefoon is een IP-telefoon die inspeelt op de behoefte aan dagelijkse spraakcommunicatie. Het is bedoeld voor middelgrote gebruikers die het volledige telefoniebereik nodig hebben.

Avaya J179 IP-telefoon

De Avaya J179 IP-telefoon is een IP-telefoon die inspeelt op de behoefte aan dagelijkse spraakcommunicatie. Het is gericht op professionals / kenniswerkers / verkopers / callcenters d.w.z. medium / hoog volume gebruikers die afhankelijk zijn van het volledige scala aan telefonie / productiviteit / samenwerkingsfuncties.

Avaya JBM24 Button-module

De uitbreidingsmodule JBM24 biedt toegang tot maximaal 24 knoppen en lampen. Drie JBM24-modules kunnen tegelijkertijd worden aangesloten op de J169 IP-telefoon en de J179 IP-telefoon.

Avaya J100 draadloze module

De J100 Wireless-module is een optionele plug-in-hardware module. Het biedt WLAN-connectiviteit voor de J129 IP-telefoon en WLAN / Bluetooth®-connectiviteit voor de J179 IP-telefoon. Ondersteuning voor WLAN vereist J100 2.0.0-software. Ondersteuning voor Bluetooth® vereist J100 4.0.0-software.