Bedienpost

Uw telefoniste / receptioniste is een heel belangrijke schakel in uw klantcontact en is het gezicht van uw organisatie naar de buitenwereld. Om deze reden is de gebruiksvriendelijke PC bedienpost essentieel.

De PC bedienpost applicatie is een specifiek ontworpen applicatie om uw telefoniste / receptioniste snel en effectief een groot aantal gesprekken te laten afhandelen, zonder de persoonlijke service uit het oog te verliezen. Voor aanname van interne en externe gesprekken is deze moderne softwarematige PC bedienpost interfaces zo geoptimaliseerd dat zij de juiste ondersteuning biedt aan de telefoniste / receptioniste die de PC bedienpost gebruikt.

Voicemail is een goed ondersteunende oplossing bij het niet kunnen beantwoorden van telefoongesprekken. Een heel fijne eigenschap van de PC bedienpost is dat uw telefoniste ook inzage heeft in niet beluisterde voicemailberichten aan uw medewerkers. Door dit inzicht kan de telefoniste er voor zorgen dat uw klant toch op tijd wordt geholpen met zijn of haar ingesproken vraag.

PC bedienpost

Een gebruiksvriendelijke PC bedienpost waarmee uw telefoniste inzage heeft in de bereikbaarheid van de gehele organisatie is essentieel.