GSM integratie

Avaya Workplace: de oplossing voor naadloze samenwerking

Tegenwoordig werken teams overal ter wereld samen, vanuit kantoren, thuis, onderweg en zelfs vanuit andere landen. Om deze samenwerking soepel te laten verlopen, is een krachtig communicatieplatform nodig dat naadloos werkt op alle apparaten en locaties. Dat is waar Avaya Workplace om de hoek komt kijken.

Wat is Avaya Workplace?

Avaya Workplace is een innovatief communicatieplatform waarmee teams gemakkelijk kunnen samenwerken en communiceren, ongeacht waar ze zich bevinden. Het biedt een complete set tools, zoals messaging, audio- en videoconferencing en schermdeling, die naadloos samenwerken om uw team in staat te stellen efficiënter te werken en beter te communiceren. Avaya Workplace heeft een One Experience, de app voor de smartphone, tablet en laptop heeft hetzelfde uiterlijk en manier van bediening. 

Met Avaya Workplace kunt u:

  • Audio- en videogesprekken voeren vanaf elk apparaat, met telefonie functies zoals we deze kennen vanaf een bureautoestel;
  • Chatberichten sturen en ontvangen, inclusief persoonlijke en groepschats;
  • Schermen delen om presentaties te geven en te brainstormen met collega’s;
  • En nog veel meer!

Waarom Avaya Workplace?

Met Avaya Workplace kunt u overal en altijd samenwerken met uw team, wat leidt tot verbeterde productiviteit, betere communicatie en een snellere besluitvorming. Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent, u kunt met slechts een paar klikken verbinding maken met uw team en efficiënt samenwerken.

Hoe Avaya Workplace werkt

Avaya Workplace werkt op elk apparaat en elke locatie, waardoor u altijd en overal kunt samenwerken met uw team. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en intuïtief ontworpen, waardoor u snel aan de slag kunt met uw werk.